Within the structure of what we nicknamed the tiny house, a three-car garage exists on the ground level with a lovely apartment on the second level. This structure is phase one of a larger house project projected to be completed in 2025.

Our owners desired the upper apartment to be a future guest space and then decided to add a solarium tucked between the two levels — a place to seek solitude but also tend to plants and spin the occasional clay pot. Our design team felt the space ‘in between’ needed to be one of joyful surprise as the owners come and go each day. The custom wallcovering not only compliments the stunning staircase, but is enjoyed through the bathroom portholes as well. As we say in our studio – why not?

In Collaboration with:
Christopher Strom Architects
John Kraemer & Sons